ANA SAYFA  / ALIŞVERİŞ İLANLARI  / CEP TELEFONU İLANLARI  / SIFIR OTEK 6500 ilanı

SIFIR OTEK 6500


CEP TELEFONU
İl : ŞANLIURFA
İlçe : MERKEZ

İlan tarihi : 29-05-2010

Fiyat : 180TL

Aktif ilan En güvenli alışveriş,
karşılıklı görüşüp & anlaşarak yapılandır.
Pasif ilan Bu ilanın yayın süresi dolmuş.

İlanı verilen ürün/hizmet artık satılık/kiralık olmayabilir.

İlan sahibi ile iletişim kurmayın.

İlan veren :
Telefon numarası :
E-posta adresi :
- Marka : HTC
SIFIR OTEK 6500 - http://www.ilanyeri.com/cep-telefonu-ilanlari/dyzmzf-sifir-otek-6500.html - Model : P3600i
- Stil : Sürgülü
- Kamera Çözünürlüğü : 1.3 Megapiksel
- Kayıt Durumu : Kayıtlı
- Garanti : Var
- Kimden : Sahibinden
- Kargo Süresi : 3 Gün
- Durumu : İkinci el


Açıklama

Telefon 17. 02. 2009 tarihinde HepsiBurada dan alınmıştır. Hala 1 sene garantisi var. Resimlerde görüldüğü üzere full kutu, fatura, garanti belgesi, hiç kullanılmamış kulaklığı, usb kablosu, şarj cihazı, kitapçıkları vs vs gibi tüm muhteviyatı ile birlikte gönderilecektir. Cihaz bugüne kadar hiç arızalanmadı, tamir görmedi ve sorun yaratmadı. İçine en son Windows Mobile 6. 5 yükledim. Cihazda Messenger, Internet Explorer, Adobe Reader, Microsoft Ofis vs vs hepsi yüklüdür. İsterseniz messengerinizi açın, ya da ebook larınızı okuyun, google maps ile haritalara bakın, isterseniz rar lı zip li sıkıştırılmış dosyaları açın ya da oluşturun, ya da Remote Desktop Client özelliğiyle masa üstü PC nizin ekranını yönetin. Bu telefonla yapamayacağınız şey yoktur. Daha fazla özelliklerini kullanımını vs anlatmayacağım. Forumlarda araştırın sayfa sayfa yazı mevcut. Cihaz genel olarak çok temizdir. Sadece kullanım kaynaklı bir iki soyuğu var camları ekran koruyucusuyla kullanıldığı için tertemiz. Bataryası alındığı günkü gibi 2 günü aşkın gidiyor. Bu fiyata bu şıklıkla Windows Mobile keyfini yaşamak istiyorsanız kaçırmayın.

NOT: Yanında 1GB lık MicroSD kartını ve deri koruma kılıfını da ben hediye ediyorum. Ayrıca Ful sürüm program ve ROM CD si de yazılıp verilecektir. Daha ne yapayım. Adam gibi düzgün ve ekonomik bir telefon isteyenler kaçırmasın.


GPRS, WLAN (Wi-Fi), Bluetooth, WAP, USB, Ses Kayıt, Polifonik Zil Sesi, JAVA, Video Kayıt / Oynatma, Windows Mobile, Radyo, Oyun, Tema Uygulama, Renkli Ekran, Dijital Kamera, Arttırılabilir Hafıza, Titreşim, E-Mail, MMS, T9 Metin Girişi, HTML Tarayıcı, Hesap Makinesi, Takvim, Hatırlatma, Not Defteri, Sesli Arama, Bas Konuş,

ATATÜRK MAH.

alışveriş, cep telefonu, cep - akıllı telefonlar, htc, p3600i

  


Hatalı ilan Bu ilan hatalı mı ?
İller

KATEGORİLER

İnternetteki tüm ilanlar, tek sitede... www.ilanyeri.com



Ana sayfa |  İlan ver |  Yardım |  İletişim