İNGİLTEREDEN GELEN SIFIR AYARİNDA SONY DSC T2
VİDEO KAMERA, FOTOĞRAF MAKİNESİ
İl : SİVAS
İlçe : KOYULHİSAR
İlan tarihi : 13-06-2010
Fiyat : 400TL
İlan veren :
Telefon numarası :
E-posta adresi :
İl : SİVAS
İlçe : KOYULHİSAR
İlan tarihi : 13-06-2010
Fiyat : 400TL
En güvenli alışveriş,
karşılıklı görüşüp & anlaşarak yapılandır.
karşılıklı görüşüp & anlaşarak yapılandır.
Bu ilanın yayın süresi dolmuş.
İlanı verilen ürün/hizmet artık satılık/kiralık olmayabilir.
İlan sahibi ile iletişim kurmayın.
İlanı verilen ürün/hizmet artık satılık/kiralık olmayabilir.
İlan sahibi ile iletişim kurmayın.
İlan veren :
Telefon numarası :
E-posta adresi :
- Türü : Dijital Fotoğraf Makineleri
- Tipi : Kompakt (Objektifi Sabit)
- Marka : Sony
- Model : Cybershot DSC T2
- Megapiksel : 12 - 13 Megapiksel
- Kimden : Sahibinden
- Durumu : İkinci el
2008'in yaz aylarinda İngiltere'den alinmistir, sadece 2 aylik bir surecte kullanildi, onun haricinde kullanildi diyemeyecegim kadar az calistirildi, kozmetik olarak sifirdan tamamen farksiz, herhangi bir cizik ya da benzeri bir kusuru yoktur, islevsel olarak usb girisi sorunlu, oda sanirim oksitlenmeden dolayi, taktigimizda bilgisayar diski goruyor, ama acmiyor nedense, fotograflari memory stickten aldigim icin usb yi kullanamamam problem olmadi, o yuzden ustune gitmedim sorunun.
Rengi siyahtir, dokunmatiktir.
Makinanin zaten 4gb dahili bellegi var, ama ben yaninda 1GB lik Memory Stick Duo (adaptoru ile) hediye edicem, toplamda 5GB bellikli bir makina olacak. Detayli ozelliklerine ve guncel fiyatina buradaki linkten bakabilirsiniz. Fiyati 400TL olarak belirledim.
http: //www. morfare. com/asp/show_stock. asp?product=DSC - T2B
Türkçe Menü, Video Kaydı, Otomatik Zamanlayıcı,
- Tipi : Kompakt (Objektifi Sabit)
- Marka : Sony
- Model : Cybershot DSC T2
- Megapiksel : 12 - 13 Megapiksel
- Kimden : Sahibinden
- Durumu : İkinci el
2008'in yaz aylarinda İngiltere'den alinmistir, sadece 2 aylik bir surecte kullanildi, onun haricinde kullanildi diyemeyecegim kadar az calistirildi, kozmetik olarak sifirdan tamamen farksiz, herhangi bir cizik ya da benzeri bir kusuru yoktur, islevsel olarak usb girisi sorunlu, oda sanirim oksitlenmeden dolayi, taktigimizda bilgisayar diski goruyor, ama acmiyor nedense, fotograflari memory stickten aldigim icin usb yi kullanamamam problem olmadi, o yuzden ustune gitmedim sorunun.
Rengi siyahtir, dokunmatiktir.
Makinanin zaten 4gb dahili bellegi var, ama ben yaninda 1GB lik Memory Stick Duo (adaptoru ile) hediye edicem, toplamda 5GB bellikli bir makina olacak. Detayli ozelliklerine ve guncel fiyatina buradaki linkten bakabilirsiniz. Fiyati 400TL olarak belirledim.
http: //www. morfare. com/asp/show_stock. asp?product=DSC - T2B
Türkçe Menü, Video Kaydı, Otomatik Zamanlayıcı,
alışveriş, kamera - fotoğraf, dijital fotoğraf makineleri, kompakt objektifi sabit, sony, cybershot dsc t2
Bu ilan hatalı mı ?