ANA SAYFA  / ALIŞVERİŞ İLANLARI  / VİDEO KAMERA, FOTOĞRAF MAKİNESİ İLANLARI  / FUJİFİLM FİNEPİX S5800 ilanı

FUJİFİLM FİNEPİX S5800


VİDEO KAMERA, FOTOĞRAF MAKİNESİ
İl : BURSA
İlçe : YILDIRIM

İlan tarihi : 20-05-2010

Fiyat : 250TL

Aktif ilan En güvenli alışveriş,
karşılıklı görüşüp & anlaşarak yapılandır.
Pasif ilan Bu ilanın yayın süresi dolmuş.

İlanı verilen ürün/hizmet artık satılık/kiralık olmayabilir.

İlan sahibi ile iletişim kurmayın.

İlan veren :
Telefon numarası :
E-posta adresi :
- Marka : Fujifilm
FUJİFİLM FİNEPİX S5800 - http://www.ilanyeri.com/video-kamera-fotograf-makinesi-ilanlari/dzrbrm-fujifilm-finepix-s5800.html - Model : FinePix S5800
- Optik Yakınlaştırma : Hayır
- Ekran Boyutu (inç) : Hayır
- Makro Çekim (mm) : Hayır
- Çözünürlük (MP) : 7.0 - 9.9
- Renk : Siyah
- Su Geçirmez : Hayır
- Kimden : Sahibinden
- Kargo Süresi : 3 Gün
- Durumu : İkinci el


Fujifilm FinePix S5800 dijital kamera: Fujifilm, FinePix S5700 modelinin 8. 0 megapiksel resim çözünürlüklü yeni versiyonu olan Fujifilm FinePix S5800 dijital fotoğraf makinesini tanıttı. Fujifilm S5800 üzerinde 10x zum yapabilen FUJINON objektif bulunuyor. Fujifilm FinePix S5800 dijital fotoğraf makinesinin ISO 1600 ışık hassasiyet değeri, Picture Stabilization bulanıklık giderme, Intelligent Flash, video çekim fonksiyonları ve Super Macro yakım çekim modu gibi çeşitli çekim özellikleri mevcut. Fujifilm S5800 dijital kameranın 230K ve 2. 5 inç (6. 35 cm) büyüklüğündeki LCD ekranı saniyede 60 kare tazeleme hızına sahip. LCD ekranın Wide View özelliği sayesinde kullanıcılar çeşitli açılardan ekranı görebiliyorlar.
Fujifilm in yeni modeli amatör kullanıcılar kadar deneyimli fotoğrafseverlere de hitap edebilen fonksiyonelliğe sahip mükemmel bir giriş seviyesi ürün. Fujifilm FinePix S5800 dijital kameranın ışık hassasiyet değerleri ISO 64 ile ISO 1600 arasında. Daha önceki başarılı modellerin özelliklerini taşıyan FinePix S5800 en son yenilikleri ile minimum noise etkisinde mükemmel görüntü kalitesi sunuyor. Fujifilm FinePix S5800 dijital fotoğraf makinesinin 10x optik zum yeteneğine sahip olan objektifinin odak uzaklık değerleri ise 38 mm - 380 mm (35mm fotoğrafçılık eşdeğeri). Ürün uzun zum mesafesine rağmen gayet kompakt boyutlarda.
Fujifilm FinePix S5800 dijital kamera - Çekim modları
Fujifilm S5800 ün dahili flaşı düşük ışıklı ortamlarda otomatik olarak açılarak devreye giriyor. Cihazın Fujifilm e özgü Intelligent Flash (Akıllı Flaş) özelliği flaş kullanılan çekimlerde ön plandaki nesnelerin doğal renklerde olmasını ve arka planın da dengeli bir pozlama değeri ile fotoğraflanmasını sağlıyor. Fujifilm S5800 dijital kamera çeşitli çekim senaryolarına; çekim hızı, diyafram ve beyaz dengesi ayarlarına sahip. Deneyimli kullanıcılar ise kameranın Manual çekim modu ile yaratıcılıklarını sergileyebiliyorlar.
Fujifilm FinePix S5800 - Piyasaya çıkış tarihi
Fujifilm S5800 kameranın 2. 5 inç (6. 35 cm) büyüklüğündeki LCD ekranı Wide View özelliği sayesinde her türlü bakış açısından izlenebiliyor. Çekim sırasında yararlı olan bu özellik fotoğrafların grup halinde izlenmesinde de çok kullanışlı oluyor. Fotoğrafseverler Fujifilm FinePix S5800 dijital megazum kameranın xD/SD uyumlu bellek artı yuvası sayesinde xD - Picture ve Secure Digital tip bellek kartlarını kullanabiliyorlar. Cihazın SDHC desteği de bulunuyor. Fujifilm S5800 dijital fotoğraf makinesinin 2007 yılı Ekim ayından itibaren piyasalara sunulması bekleniyor.

Türkçe Menü, Video Kaydı, Dahili Flash, Otomatik Zamanlayıcı, Kit,

MOLLAARAP MAH.

alışveriş, kamera - fotoğraf, dijital fotoğraf makineleri, kompakt objektifi sabit, fujifilm, finepix s5800

  


Hatalı ilan Bu ilan hatalı mı ?
İller

KATEGORİLER

İnternetteki tüm ilanlar, tek sitede... www.ilanyeri.com



Ana sayfa |  İlan ver |  Yardım |  İletişim